Hovädzie mäso na hrášku s cestovinou je super chutná klasika. Kto si dá?
Porcia pre 2 osoby
- 120g Semolinové cestoviny
- 200g hovädzie stehno
- 70g Mrazený Hrášok
- 1ČL Mletá červená paprika
- 1ČL Vegeta bez glutamanu
- 1ČL Mletá rasca
- 1PL Olej
- Morská soľ
Postup
Mäso si opečieme na oleji, pridáme koreniny a zalejme vodou tesne nad mäso. Dusíme do domäkka, vodu pridávame podľa potreby, 10 min. pred odstavením z ohňa pridáme rozmrazený hrášok.
TIP: Podávame s cestovinou, ryžou, alebo zemiakmi a varenou zeleninou.
Dobré vedieť: Červené mäso je výborným zdrojom železa, kvalitných bielkovín a vitamínov skupiny B. Napriek týmto výhodám je odporúčané konzumovať ho maximálne 4x za mesiac nakoľko je ťažko stráviteľné.