Rýchle ovsené pagáčiky s vysokým obsahom bielkovín, vlákniny a komplexných sacharidov. Dobre zasýtia, dodajú telu energiu a potrebné vitamíny.
- 1 Hrsť ovsené vločky
- 1 Hrsť Syr tehla tuk do 30%
- ½ Balenia polotučný tvaroh
- 1ČL Sušený cesnak
- 1ČL Mletá rasca
- Morská soľ
Postup
Vločky rozmixujeme na múku, pridáme nastrúhaný syr a ostatné suroviny. Vytvarujeme placky, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme 25-30 minút na 190°C.
TIP: Pagáčiky si môžete ochutiť aj bylinkami, či šunkou.
Dobré vedieť: Ovsené vločky majú vysoký obsah vlákniny, vitamínov, minerálov a stopových prvkov. Ich konzumáciou si podporíme imunitný a tráviaci systém, znížime zápaly, ochránime sa pred depresiou, znížime cholesterol, sú prevenciou proti zápche, stabilizujme hladinu cukru v krvi, čo je dôležité nielen pri chudnutí.