Vegánske hovädzie plátky

Vegánske hovädzie plátky

Chcela som vyskúšať rastlinný typ bielkoviny. Hotové hovädzie plátky ako alternatíva steakov určená na priamu spotrebu. Musím sa priznať, že viac mi chutí klasický steak, ale rýchlosť prípravy presvedčí každého.

  • 4 ks Vegánske Hovädzie plátky
  • 250 g Zelenina podľa chuti

Postup

Mäso si nakrájame a opečieme na panvici potretej olejom cca 1-2 minúty. Pridáme zeleninu podľa chuti.

TIP: . Odporúčam konzumovať iba teplé. Plátky je dosť cítiť po bujóne a keďže žiadne nepoužívam, táto chuť mi prekážala.

Dobré vedieť: Plátky sú zo sóje a pšeničného lepku, preto nie sú vhodné pre celiatikov, alebo pre ľudí alergických na sóju. Je to vhodná alternatíva mäsa pre vegánov, alebo ľudí, ktorí chcú znížiť vo svojom jedálničku konzumáciu mäsa. https://jedalniceknamieru.sk/peceny-karfiol-s-mozzarellou/